INTRO AL GEOCACHING O GEOCERCA

 

El “Geocaching” o la cerca del Tresor 

Potser algú de vosaltres ha sentit a parlar, coneix algú que ho fa o fins i tot ha practicat aquesta activitat anomenada  Geocaching.

Podria definir el Geocaching com una activitat a l’aire lliure alhora esportiva, lúdica, cultural, turística, familiar…que consisteix en què un usuari amb un GPS amaga un “tresor” o catxé (que ha de ser, com a mínim, un contenidor i un full de registre a dins),  i en publica les coordenades exactes, o la manera d’averiguar les coordenades finals (tipus gimcama), de manera que altres usuaris, mitjançant un GPS, puguin anar a la “cerca d’aquest tresor”.

Quan un jugador troba el tresor o catxé, ho registra a la llibreta de registre (“logbook”) que hi ha dins el contenidor, i torna a deixar el catxé on i tal qual s’ha trobat.

Llavors, a la web de www.geocaching.com es pot registrar la visita i compartir l’experiència amb els altres usuaris.

El geocaching és una activitat oberta a tothom que tingui un GPS o avui en dia amb un smartphone, i que tingui sentit de l’aventura, ja que hi ha amagatalls per tot el món, de tot tipus de dificultats i per tot tipus de terreny.

CLICANT SOBRE QUALSEVOL DE LES IMATGES QUE TENIU SOTA, PODREU ACCEDIR A UN PETIT DOSSIER INTRODUCTORI SOBRE EL GEOCACHING QUE US PERMETRÀ SABER TOT EL QUE FA FALTA PER INTRODUIR-VOS EN AQUEST MÓN DE LA GEOCERCA. UN  MÓN QUE US PERMETRÀ VISITAR LLOCS PER DESCOBRIR I PASSAR UNA BONA ESTONA JUGANT I BUSCANT PETITS I GRANS TRESORS EN FAMÍLIA.

descargageocaching-915x375GeoLogo

CLIQUEU A LA IMATGE I SE US OBRIRÀ UN ENLLAÇ  AMB TOT EL QUE CAL SABER PER TAL D’INICIAR-SE AL MON DEL  GEOCACHING.

 

INTRO AL GEOCACHING (1)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s