JUGUEM COM ABANS

8 05 2008

XAPES, CORDA, BALES I BALDUFES ( Aprenem a jugar)

 

       
 

                    

Durant aquest trimestre, des de l'Àrea d'Educació Física hem estat treballant els jocs d'abans i d'ara. Tot va començar quan vaig llegir un article sobre la desaparició del joc als carrers i la proliferació de les maquinetes, que en comptes d'educar ens ensenyen a matar marcianets ( això en el millor dels casos ).Va ser llavors quan em va venir la idea de crear com una mena d'iniciativa per tal de fer saber als nostres fills i alumnes, a quins jocs o amb quins materials jugaven els nostres pares, i fer-los entendre que no fa falta una Play station o una Wii per passar-s'ho d'alló més bé. Els jocs populars que hem treballat han estat bàsicament la corda, la baldufa, els patacons, les caniques o bales, i l'estrella d'aquest curs: LES XAPES. ( perdó a totes les mares i pares per l'enrenou ocasionat. Jejeje!)      

Val a  dir que no ens esperavem l'acceptació que aquesta iniciativa ha tingut en els nostres alumnes,cosa que ens ha fet pensar en repetir aquesta iniciativa en cursos posteriors ampliant fins i tot l'oferta, per dir-ho d'alguna manera, de jocs populars treballats a classe.També, perquè no , realitzar alguna que altra xerrada o exposició sobre el tema, adreçada als nostres alumnes i a tothom qui hi estigui interessat.

Si algú estès interessat en col.laborar, de cara al curs vinent, que ens ho faci saber als mestres de l’escola. Tota ajuda serà bona! MOLTES GRÀCIES A TOTS!

mvc-001f.JPG      mvc-003f.JPG   mvc-004f.JPG   mvc-012f.JPG

mvc-011f.JPG    mvc-017f.JPG    mvc-008f.JPG   mvc-020f.JPG

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s